Speelgoedboek Bol.com 2019

Het nieuwe speelgoedboek van Bol.com is uitgekomen. Dit is het eerste jaar dat Bol.com een echt ‘groot’ speelgoedboek uitbrengt en geheel vernieuwend zijn de QR codes in het speelgoedboek.

De nieuwe online markt zorgt ervoor dat prijzen en voorraad steeds sneller en vaker wisselen, dit heeft als gevolg dat een s peelgoedboek niet actueel genoeg is en na uitgifte natuurlijk niet meer kan worden aangepast. Erg slim van de online retailer is het opnemen van QR codes bij elk product. Zodra je een product scant met je camera zie je direct de actuele prijs en beschikbaarheid, een slim idee om altijd de juiste informatie aan te kunnen bieden. Ook RTL nieuws heeft hier een nieuwsitem over deze slimme oplossing geschreven.

Of kinderen en hun ouders dit ook zo handig vinden is de vraag. Kinderen hebben vaak nog geen toegang tot een eigen telefoon en mochten ze die al hebben is het speelgoedboek nu juist zo leuk omdat dit een fysiek product is zonder scherm. En het is natuurlijk niet de bedoeling dat alleen de aller duurste cadeautjes op het lijstje komen, want dit is nu niet meer te voorkomen zonder prijzen in het boek. Tja elk voordeel heeft zijn nadeel, maar wel erg actueel!

Wil jij het speelgoedboek van Bol.com bekijken? Klik dan hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *