Lego winkel Utrecht

Nieuw in Nederland – Lego winkels

Dit najaar gaat het grootste speelgoedmerk van de Wereld eindelijk winkels openen in Nederland. Lego heeft besloten om op 2 plekken een winkel te openen en wil deze in 2019 openen. Waar komen deze Lego Winkels?

Lego Winkel Utrecht
Hoog Catharijnepassage7.
Midden in Utrecht in het vernieuwde winkelcentrum Hoogcatharijne wordt de winkel geopend. Je vind hier een zeer grote collectie bouwdozen, grote statutes en natuurlijk de bekende schep-muur, waar je je eigen Lego set bij elkaar kan scheppen in de leukste kleuren. De winkel is 7 dagen per week geopend en een echte Mustsee voor de Lego liefhebber.

 

Lego winkel Utrecht
Lego winkel utrecht

 

Lego Winkel Amsterdam
Kalvestraat in Amsterdam
De 2e Lego winkel wordt geopend in Amsterdam. De winkel wordt midden in de Kalvestraat gevestigd en wordt de 2e flagshipstore van het Deense Lego.

Lego heeft in Diverse Europese steden winkels. Zo heeft het merk o.a. winkels in Parijs, Londen en Antwerpen. Eindelijk zullen er nu ook Lego winkels worden geopend in Nederland. Er zijn natuurlijk diverse Lego shop in shops te vinden in de grotere speelgoed winkels, maar eindelijk ook echt een Lego Store.

In de Lego stores zullen alle Lego producten beschikbaar zijn en ook specials die alleen online beschikbaar zijn, zullen te vinden zijn in de Lego winkels in Amsterdam en Utrecht

One Reply to “Lego winkel Utrecht”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *