Listi TV Commercial

Heb jij de Listi TV commercial al gezien? Deze is te zien op Nickelodeon.

In de tv shoot zie je Hope zitten op haar bed in haar slaapkamer. Ze is bezig een verlanglijstje te maken met de Listi app. Zodra ze een product op haar lijstje zet, verschijnt deze in haar slaapkamer. Plop, plop, plop steeds meer cadeautjes vullen de slaapkamer.

 

Listi Online speelgoedboek TV commercial

LISTI is de allerleukste manier om zelf je verlanglijstje te maken!Je vindt er al jouw favoriete speelgoed en zet het met 1 klik op je lijstje! En je stuurt jouw verlanglijst gemakkelijk door naar je vader, je moeder, je opa of je oma…Download de app en maak jouw verlanglijstje lekker zelf, met LISTI!

 

Ben jij benieuwd hoe de commercial is gemaakt? Check hier de foto’s van de draaidag, waar Hope de hoofdrol in de commercial heeft 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *