Listi is app van de week op NU.NL

Kinderen houden een verlanglijstje! Elke week lanceert Nu.nl de app van de week en deze week is dat Listi.nl. Hieronder is het bericht te lezen dat door nu.nl is geplaatst.

Listi

Vroeger was het dikke speelgoedboek van de lokale winkels dat jaarlijks op de mat viel de manier om een verlanglijstje voor Sinterklaas of je verjaardag te maken. Tegenwoordig gaat alles via smartphones en is er natuurlijk veel meer keuze dan die ene lokale speelgoedwinkel.

Listi is een speelgoedboek in de vorm van een app met het aanbod van verschillende bekende online winkels. Het idee is dat kinderen speelgoed kunnen bekijken om op hun lijstje te zetten. Vervolgens is het mogelijk om elk onderdeel op het lijstje een sterrenscore te geven, om aan te geven hoe graag ze het speelgoed willen.

Zodra het kind klaar is, kan het lijstje verzonden worden via bijvoorbeeld WhatsApp of e-mail. Ouders krijgen vervolgens een prijsvergelijker aangeboden. Er is een maximumbedrag in de app in te stellen om het lijstje realistisch te houden. De makers hopen dat kinderen zo leren om met een budget om te gaan.

Download Listi voor Android of iOS (gratis).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *